bitcoin nereden ve nasıl alınır



Bitcoin, ethereum, litecoin, dash, doge coin alım satımı için güvenilir adres:

elektroinfo'yu rss ile takip edin...

Coin alım satım yabılabilecek Türkiye'de faaliyet gösteren diğer borsalar:





Bu sitelerin aslında birer firma. Ve firmalar iflas edebilir. Sanal paraları onların sitesindeki cüzdanlarda tutmak yerine donanım cüzdanlar kullanılmalı.

Yabancı bir kaç sanal para borsası, bu borsalarda diğer altcoinlerede ulaşabilirsiniz. Donanım cüzdan kullanmak, bu sitelerde de sanal para kaybınızı engelleyecektir.






Bu sitelere üye olabilmek için kimlik belgesi bildirimi yapmanız gerekebilir. Aynı zamanda 2fa güvenlik faktörünü kullanmanız gereklidir. Her sitenin transfer ve komisyon ücretleri farkılıdır. Aynı sanal paranın her sitede farklı fiyattan alım satım yapıldığı olur. Bunun nedeni tamamıyla kullanıcıların tavırları ile alakalıdır.

Not: Sanal para yatırımı yapmadan önce aşağıdaki konuları öğrenmekte fayda vardır:

Ooooo bitcoin yükselecekmiş hadi alalım demeden önce öğrenilmesi gereken uzun bir liste var : -)
Blockchain, segvit, satoshi, coinmarketcap.com, sanal para borsası, sanal para transferi ücretleri, trade, deposit, withdraw, exchange, grafik okuma, wallet, hardware wallet, açık emir, emir, swift, altcoin, ripple, iota, 2fa, madenci, https://tr.tradingview.com/  funds, fund, limit, market, usdt, tether, authenticator, https://exacoin.co  ico, ayı piyasası, boğa piyasası https://www.coingecko.com/ ve tabiki biraz ingilizce :-)


Yorumlar

Popüler Yayınlar:

grup priz ara kablo yapımı

elektrikli fırın devre bağlantı şeması

gsm sinyal seviyesi asu dbm nedir

chrome ile programsız video nasıl indirilir

dc motor yönü değiştirme devresi

fan aspiratör motoru dönüş yönü değiştirme