Brenner8 9 usb programlayıcı arayüz programı usburn ve kullanım kılavuzu

Brenner8 9 usb programlayıcı arayüz programı usburn ve kullanım kılavuzuBir arkadaşımız için hazırladığım usburn kullanım kılavuzunu biraz daha ayrıntılara girerek yeniden düzenledim. Brenner programlayıcısı olan veya almak isteyenlere faydalı olacaktır. Ayrıca brenner programlayıcı satışı yapanlara da bir doküman olarak müşterilerine verebilecekleri güzel bir kaynak oldu. USBurn programını ve kullanım kılavuzunu (pdf) aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Unutmadan belirteyim program kurulum gerektirmiyor. Ancak win7 kullananlar bazı sorunlarla karşılaşabiliyorlar. Çözüm olarak uyumluluk sorunu giderme özelliğini kullanabilirsiniz.

Usburn programının exe dosyası üzerinde sağ tıklayın. uyumluluk sorunu gidermeyi tıklayın. Sorunlar algılanıyor uyarısından sonra önerilen ayarları deneyin yada sorun giderme programı seçeneklerinden denemeler yaparak programı çalıştırabilirsiniz.

usburn brenner için arayüz programı download

Yorumlar

  1. Hazırladığız dokümanı inceledim ayrıntılı anlatım olmus elinize sağlık.
    Ahmet

    YanıtlaSil
  2. Hocam dediğinizi yapıyorum açılıyor error code:997 diye hata veriyor ne yapmalıyım hocam pıc proğramlama kartını proğrama okutamıyorum tanımıyor cok uğraştım hocam bi yardım edermisiniz

    YanıtlaSil
  3. Denetim masasından aygıt yöneticisi cihaz özelliklerine girip güç yönetimi bölümünden "Güç yönetimi ... bu aygıtı kapatsın" tikini kaldırmak gerekiyordu. Ayrıca bu linki inceleyin:

    http://www.picproje.org/index.php?topic=51720.0

    YanıtlaSil
  4. pickit3 bu programlan çalışırmı

    YanıtlaSil
  5. Bu program ile çalışmaz linkteki pk3 programını kullanın:

    http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/PICkit3%20Programmer%20Application%20v3.10.zip

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar:

grup priz ara kablo yapımı

gsm sinyal seviyesi asu dbm nedir

chrome ile programsız video nasıl indirilir

elektrikli fırın devre bağlantı şeması

dc motor yönü değiştirme devresi

elektronik malzeme komponent karşılık online site