iphone ipad ipa dosyası yüklemek apple store harici

iphone ipa load


Bilindiği gibi apple ürünlerine oluşturduğumuz ipa dosyasını doğrudan yükleyemiyoruz. Aslında bir geliştirici iseniz yüklersiniz ama müşterileriniz apple store'a koyma sadece bizim istediğimiz iphone'da çalışsın derse bu yazıda anlatacağım yöntem size yardımcı olabilir. Taki apple bu yöntemi engellemeye kalkana kadar. 2 Yöntem kullanılabilir. Neyse lafı çok uzatmadan işlemi anlatan videoyu izleyin:

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1710567961&feature=iv&src_vid=Pk9ObjeT7wg&v=RQS6_tOGNxE

YÖNTEM 1:

Öncelikle bilgisayarınıza (windows veya mac farketmez) itunes kurun. Aşağıdaki linkten 32-64 bit uygun programı indirin.


Ayrıca apple ID (kimlik numaranızda gerekli, zaten iphone kullanıyorsanız bunlarda olmalı sizde. Yoksa buradan alabilirsiniz.

İmpactor exe dosyasını çalıştırıp Iphone telefonunuzu bilgisayara takınca impactor programında iphone görülür. Sonra aşağıdaki dosyada bulunan ipa dosyasını impactor programına sürükleyin ve böylelikle ipa dosyası telefonunuza kurulmaya başlar. Bu ipa ne derseniz ekran görüntüsünü kaydetmeyi sağlayan air shounun ipasıdır. Ben yükledim Iphone 6s te bir sorun yaşamadım gayet iyi çalışıyor. Ama birde appleID almanız lazım. Program kurulum aşamasında appleID kullanıcı adı şifre sorar. Apple ID yi ücretsiz alabilirsiniz.

İnternetten bulduğunuz ne olduğu belli olmayan ipa dosyalarını yüklemenizi tavsiye etmem. Bu yöntem geliştiriciler için aslında. Müşteri talebine göre kullanılabilir. Bu yöntemle apple cihazınızda bir sorun olması halinde mesuliyet kabul edilmez. Denemek size kalmış risk almak istemiyorsanız denemeyiniz. Ayrıca İpa dosyasının keystore, p12, csr, mobileprovision ve cer dosyaları ile imzalanması gerekir. Developer yerine app.adhoc ile sertifika ve mobilprovizyon dosyası ile denedim.

impactor ve ipa dosyası download

SEDA ELEKTRONİK GSM APP. İPA DOSYASINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ:


YÖNTEM 2:

Diawi kullanarak IPA dosyalarını yüklemek için yapmanız gerekenler:

  • iPhone’nunuza yüklemek istediğiniz uygulamanın IPA dosyasını buradan siteye yükleyin,
  • Size verilen linki uygulamayı yüklemek istediğiniz cihaza gönderin,
  • İnternet tarayıcınız üzerinden gönderdiğiniz linki açın ve yükle öğesini seçin.









Yorumlar

Popüler Yayınlar:

grup priz ara kablo yapımı

elektrikli fırın devre bağlantı şeması

dc motor yönü değiştirme devresi

gsm sinyal seviyesi asu dbm nedir

chrome ile programsız video nasıl indirilir

fan aspiratör motoru dönüş yönü değiştirme