tamsat akıllı uhf cw göndermeci (beacon) tasarım yarışması

tamsat akıllı uhf cw göndermeci (beacon) tasarım yarışması
Tamsat Amatör Uydu Teknolojileri Derneğinden ilk olarak 320volt bloğunda yayınlanan bir yazıyla haberim olmuştu. Tamsat web sayfasından misyon ve vizyonlarını okuduğumda gerçekten kaliteli işlere imza atacaklarını düşünmüştüm. Düzenledikleri bu yarışmadan da tamsat'tan aldığım bir e-mail ile haberim oldu. Bloğumda yarışma ile ilgili bir yazı yazmamı ve yarışmaya katılmamı rica ettiler. Daha önce rf ile ilgili basit bazı çalışmalarım oldu. Fm verici devreleri, 434 mhz pic ile yapılmış basit alıcı verici devreleri kurdum ama yüksek radyo frekans gerçekten ileri bir bilgi ve tecrübe istiyor. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle katılamıyorum.
Ancak böylesine faydalı çalışmalara destek vermemek olmazdı. Bu yazı ile sizlerin ve blog ziyaretçilerinin de haberi olsun. Tamsat ekibine çalışmalarında başarılar dilerim. Güzel projelerin ortaya çıkmasına öncülük etmiş olurlar umarım.

Unutmadan belirteyim yarışma ile ilgili teknik-idari şartname 1 eylülde tamsat web sayfasında yayınlanacak.


AKILLI UHF CW GONDERMECİ (BEACON) TASARIMI YARIŞMASI



Amatör Uydu Teknolojileri Derneği – TAMSAT; Ulkemizde Uydu Elektronik tasarım çalışmalarını özendirmek ve gerektiğinde faaliyet konularını kapsayan aktivitelerde kullanılmak üzere; “AKILLI UHF CW GÖNDERMECİ (BEACON) TASARIMI” yarışması düzenlemiştir.



Yarışmaya, Telsiz ve Radyo Amatörleri, Uydu Elektroniği ve Elektronik Devre Tasarımı ile ilgilenenler ve TAMSAT faaliyet konularına katkıda bulunmak isteyen kişiler veya bunların oluşturacakları gruplar katılabilir. Bu proje yarışması sadece Türk Vatandaşlarının katılımına açıktır.


Yarışma ile ilgili “İdari ve Teknik Şartname”, 1 EYLÜL 2010 tarihinden itibaren TAMSAT Derneği’nin web sayfasından indirilebilir. ( www.tamsat.org.tr )


Yarışmaya katılacak devrelerin son teslim tarihi 25 MART 2011 saat 17:00'ye kadardır. Teslim adresi ve usulleri şartnamede belirtilecektir.


Sonuçlar 19 MAYIS 2011 tarihinde TAMSAT web sayfasından açıklanacaktır.


Yarışma ile ilgili her türlü sorunuzu yarisma@tamsat.org.tr adresine gönderebilirsiniz.


Katılımcılara saygı ile duyurulur.



TAMSAT
Amatör Uydu Teknolojileri Derneği
Yönetim Kurulu


Yorumlar

Popüler Yayınlar:

grup priz ara kablo yapımı

elektrikli fırın devre bağlantı şeması

dc motor yönü değiştirme devresi

gsm sinyal seviyesi asu dbm nedir

chrome ile programsız video nasıl indirilir

elektronik malzeme komponent karşılık online site