BlackBerry Süper Uygulamalar Geliştirme Yarışması başlıyor

blackberry

BlackBerry İş Ortakları Fonu, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek “Süper Uygulamalar – Super Apps” yarışmasın başladığını duyurdu. Toplam ödül değeri 1.5 milyon dolara ulaşan, Türkiye’den de mobil uygulama geliştiricilerinin katılabileceği yarışmaya başvurular, 6 Eylül 2010 tarihine kadar yapılabilecek

Mobil uygulama geliştiricilerine gün doğdu. Akıllı telefon BlackBerry’nin İş Ortakları Fonu (Blackberry Partners Fund™ Developer Challenge) bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “Süper Uygulamalar -Super Apps” yarışmasını başlattı. Bu çerçevede geliştiricilerin BlackBerry® Uygulama Platformunun eşsiz özelliklerinden yararlanan yeni uygulamalar geliştirmeleri bekleniyor.

Dağıtılacak ödüllerin toplam değeri 1.5 milyon dolara ulaşacak “Süper Uygulamalar -Super Apps” yarışmasında bu yıl bir ilk yaşanacak. Buna göre, BlackBerry geliştiricileri yarışması, uluslararası anlamdaki büyümeye paralel olarak, Amerika, Latin Amerika, Asya Pasifik, Avrupa-Orta Doğu ve Afrika’dan oluşan dört ana bölgeye yayıldı. Böylece, söz konusu yarışmaya Türkiye’den de mobil uygulama geliştiricilerine katılma fırsatı doğdu.

Ekte bültenin tamamını değerlendirmenize sunuyoruz..

Saygılarımızla,

Yorumlar

Popüler Yayınlar:

grup priz ara kablo yapımı

elektrikli fırın devre bağlantı şeması

dc motor yönü değiştirme devresi

gsm sinyal seviyesi asu dbm nedir

chrome ile programsız video nasıl indirilir

fan aspiratör motoru dönüş yönü değiştirme