elektroinfo yeni tema yeni görünüm


elektroinfo yeni tema

Temayı değiştirmek için nihayet bir fırsat bulabildim. Önceki tema (paper view) bir kaç arkadaşımız tarafından baya sönük bulunmuştu :) Sites'tan blogger'a geçişte fazla bir araştırma imkanım ve zamanım olmadığı için seçmiştim.




Tema seçmek gerçekten çok zormuş. Problemsiz, hızlı çalışan, bütün tarayıcılarda görüntülenen, kullanıcı dostu bir tema bulmak iğneyle kuyu kazmaya benziyor :)



Araştırmalarım sonucunda Premium dashboard blogger'da karar kıldım. Yeni bir tema ve geliştiricisi (saer) tarafından güncellemeleri yapılıyor. Saer'in bloğunu ziyaret ettim ve yorumlarını okudum. Anladığım kadarıyla teknik sevis desteği vermeye devam edecek :)



Yeni temayı internet explorer, firefox, chrome, opera, safari tarayıcılarının bir çok sürümünde ve farklı çözünürlüklerde denedim. Sonuçlar gayet iyiydi. Ancak ie7'de küçük bir sorun çıktı. En üstteki menü çubuğu yarım olarak görünüyordu. Bende menü çubuğuna blogger butonunu ekledim ve sorun çözüldü. Eğer ie7 kullanıyorsanız blogger butonu yarım görüntülenebilir. Öyle ise ie8'e geçmenizi önerim. Başka sorun bulamadım ama siz rastlarsanız aşağıdaki yorum formundan bildirebilirsiniz.



Temayı Türkçeleştirmek oldukça kolay, görseller ve script kod değişiklikleri ile temayı kendi istediğim şekilde biçimlendirmekte fazla zorlanmadım. Ve en son şekli oluştu. Umarım beğenirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar:

grup priz ara kablo yapımı

elektrikli fırın devre bağlantı şeması

dc motor yönü değiştirme devresi

gsm sinyal seviyesi asu dbm nedir

chrome ile programsız video nasıl indirilir

fan aspiratör motoru dönüş yönü değiştirme