elektroinfo'da yazar olmak istermisiniz?


Elektronik, elektrik, haberleşme, bilgisayar donanım-yazılım veya mekatronik konularında, kendi yapmış olduğunuz projeleri veya başka dillerde gerçekleştirilmiş çalışmaları Türkçe'ye çevirerek -kaynak göstererek- bu sitede yayınlayabilirsiniz.
Küçük bir elektronik devreden, karışık bir sisteme kadar, yukarıda bahsettiğim konularda bulduğunuz pratik ve orjinal yöntemler, ilginç fikirler ve daha önce yayınlanmamış konular her zaman yayınlanmaya değerdir. Değerli konular her zaman google tarafından hakettiği şekilde arama sonuçlarında üst sıralara çıkarılıyor.
Bir örnek vermek gerekirse; alıntı yaparak yayınladığım yazılar google'da ilk 10 veya 20'de yer bulurken (bazı alıntılar ilk 100'e dahi giremiyor) resimleri, yazıları, videolarıyla bütün içeriği bana ait konularda ilk 3 arama sonucunda siteme ulaşılabiliyor. Belki sizde google arama sonucundan siteme ulaşmışsınızdır.
Burada anlatmak istediğim orjinal, kopyala yapıştır olmayan ve legal içeriğin, google teknolojisi tarafından gerçekten farkedildiği ve ilk 3'le , olmazsa ilk 10'la ödüllendirildiğidir. Şubat 2008 tarihinden beri sitemde çeşitli yazılar, konular yayınlıyorum ve web dünyasında öğrendiğim en önemli unsur bu.
Google'ın burada söylemek istediği şu; bir site kurun, orjinal olsun, yasal olsun, samimi olsun, beni (google'ı) kandırmaya çalışmasın, internet kullanıcılarına zarar vermesin, ben sitenizi hakettiği yere taşırım.
Bütün bu açıklamalardan sonra artık sonuca gelelim. Sizlerde çalışmalarınızı, fikirlerinizi yayınlamak istiyorsanız elektroinfo hizmetinizde. Tek yapmanız gereken e-mail (d.nacikaya@gmail.com) adresime yazınızı veya görsellerinizi göndermek. Yazılarınız sizin isminizle yayınlanacaktır.
Yazar olmak için elektroinfo'ya abone olmanız da gerekmiyor. Herhangi bir koşul veya sınırlama da yok. İstediğiniz an yazarlıktan ayrılabilirsiniz ve yazılarınız kontrolü tamamıyle sizde olacak. Ayrıca web siteniz var ise sitenize link verme yoluyla da yazılarınızı yayınlayabilirsiniz...
d.nacikaya@gmail.com adresinden benimle irtibat kurabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle...
Davut Naci Kaya-14 Kasım 2008
"Bilgi paylaştıkça Büyür..."
elektroinfo forum açıldı.
buraya tıklayarak foruma ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar:

grup priz ara kablo yapımı

elektrikli fırın devre bağlantı şeması

gsm sinyal seviyesi asu dbm nedir

dc motor yönü değiştirme devresi

chrome ile programsız video nasıl indirilir

fan aspiratör motoru dönüş yönü değiştirme